Hapio Logo

Funktioner

Vad Hapio kan göra.

Hapio – det flexibla bokningssystemet som anpassas efter dina behov

Vårt kraftfulla grundsystem hanterar de vanligaste behoven av olika bokningsprocesser – men hur vi väljer att använda funktionerna för era kunder och administratörer avgör vi i kund- och admingränssnittet. Det är där majoriteten av anpassningarna kommer att ske.

Vårt sätt att bygga i moduler med ett API gör Hapio till ett flexibelt och kostnadseffektivt system som växer i takt med dina behov. Hapio är ett headless bokningssystem som möjliggör bokningar fullt integrerat med dina befintliga system såsom t ex WordPress, affärssystem, PIM, CRM, logistik- och betallösningar. Plattformen hanterar data och avancerad affärslogik från underliggande system, och ger dig möjlighet att addera helt ny affärslogik.

Hapio är byggt för att kunna ta kontroll och skapa en maximal kundupplevelse oavsett kanal och tar hänsyn till dina framtida behov inom både B2C och B2B. Hapio i sin grund innehåller en mängd funktioner som krävs för att hantera en grundläggande bokningsprocess, såsom tjänster, resurser mm. För att nämna några specifika funktioner så följer här ett litet urval.

Bokningar med dynamisk tid 

Hur vill man att bokningen ska fungera? Ibland vill man att kunden ska boka i fasta tidslängder i form av timmar och minuter, och ibland vill man att kunden kanske ska boka hela dagar. Vi har förutsättningarna som täcker det mesta tack vare dynamiken i systemet.

Bufferttid mellan bokningar

Vissa verksamheter behöver avvara tid mellan bokningarna. Det går att göra på en mängd olika sätt, men Hapio hanterar de flesta.

Tvinga in bokningar utanför schemat

Oftast kanske kunden tvingas utgå från en satt tidsram när denna kan boka. Medan exempelvis personal ska kunna genomföra bokningar utanför denna ram.

Smarta funktioner såsom att anpassa kalender baserat på efterfrågan

Här arbetar vi löpande för att göra systemet smartare och låta Hapio fatta beslut själv när så krävs. Ett exempel är att anpassa de bokningsbara tiderna efter åtgång.

Tillåt slutkund att välja resurs vid bokning 

I vissa fall ska kunden kunna välja exakt vilken resurs som ska bokas. Om det är ett rum, en person eller en plats spelar ingen roll, funktionen för val finns.