Hapio Logo

Nyheter

Bokninssystem-escape-room

Bokningssystem för escape room

Vi har nu satt igång med ytterligare ett spännande projekt i ett aningen ovanligt sammanhang – nämligen bokning av escape room. Vi strävar efter att göra den så smidig och engagerande som möjligt för kunden.

bilverkstad-

Bokningssystem för bilverkstäder

Nyligen har vi genomfört en förstudie för att undersöka användningen av bokningssystem inom bilverkstäder. Under förstudien har vi haft särskilt fokus på integrationer och aspekter av bokningsprocesser för olika släpvagnstyper.

nyhet-forstudie

Nu påbörjar vi en förstudie för bokning av teaterlokaler i Värmland

Tillsammans med vår kund kommer vi att plocka fram en digital prototyp som innefattar en hel bokningsprocess. Vi tittar på flera delar som kommer att beröras i processen. Bland annat hur bokningen ska fungera för kunder såväl som för personalen som ska administrera och sköta bokningarna.

hapio-linn-team

Linn har klivit på vårt team!

Med en bakgrund inom digital marknadsföring, kommer Linn vara delaktig i framförallt förstudien, för de bokningsprojekt där vi arbetar mot slutkund och bokningen indirekt blir ett köp. I sådana projekt behövs nämligen kompetens utöver själva systemutvecklingen.

laptop-6856557__340

Årets första projekt!

Året har startat med flera spännande projekt inom bokning och tidshantering. Vi har också fått användning av dokumentationen som vi skrev i början av 2021 och berättade om här då det efterfrågats av kund.

Digital_närvaro_bokningssystem

Nu är vi mer digitala än någonsin!

2021 års upplaga av den årliga rapporten Svenskarna och Internet har just släppts. Där finns mycket matnyttig information – även för oss som i första hand är intresserade av bokningssystem och schemaläggningsprocesser över nätet.

Hapio

Hapio API – Dokumentation

Under våren har vi färdigställt en gedigen dokumentation för vårt nya Hapio API. Normalt bistår vi våra kunder med både utveckling och planering av deras bokningsflöde, men ibland kan företagen ha egna utvecklare som ska utföra en del av arbetet själva.

Hapio_bokningssystem

Förbättringsåtgärder av vår bokningsrobot Hapio

Vi har startat det nya året med att genomföra en mängd olika förbättringsåtgärder för Hapio, vår ”bokningsrobot”. Att löpande förbättra och addera nya funktioner gör att vi kan förekomma problem samt att minska uppstartskostnaden och tiden för våra nya kunder.

Hapio_bokningssystem-1

Behovsanpassade bokningssystem – Ett framtidssäkert val

Många kunder som vänder sig till oss har redan undersökt marknaden utifrån de färdiga system som redan finns tillgängliga. Dessa kan både vara prisvärda och ha en rad praktiska funktioner. Men eftersom de är utvecklade för en bred marknad saknas de lösningar som enskilda företag kan ha behov av.

12