Hapio Logo

Nyheter

laptop-6856557__340

Årets första projekt!

Året har startat med flera spännande projekt inom bokning och tidshantering. Vi har också fått användning av dokumentationen som vi skrev i början av 2021 och berättade om här då det efterfrågats av kund.

Digital_närvaro_bokningssystem

Nu är vi mer digitala än någonsin!

2021 års upplaga av den årliga rapporten Svenskarna och Internet har just släppts. Där finns mycket matnyttig information – även för oss som i första hand är intresserade av bokningssystem och schemaläggningsprocesser över nätet.

Hapio

Hapio API – Dokumentation

Under våren har vi färdigställt en gedigen dokumentation för vårt nya Hapio API. Normalt bistår vi våra kunder med både utveckling och planering av deras bokningsflöde, men ibland kan företagen ha egna utvecklare som ska utföra en del av arbetet själva.

Hapio_bokningssystem

Förbättringsåtgärder av vår bokningsrobot Hapio

Vi har startat det nya året med att genomföra en mängd olika förbättringsåtgärder för Hapio, vår ”bokningsrobot”. Att löpande förbättra och addera nya funktioner gör att vi kan förekomma problem samt att minska uppstartskostnaden och tiden för våra nya kunder.

Hapio_bokningssystem-1

Behovsanpassade bokningssystem – Ett framtidssäkert val

Många kunder som vänder sig till oss har redan undersökt marknaden utifrån de färdiga system som redan finns tillgängliga. Dessa kan både vara prisvärda och ha en rad praktiska funktioner. Men eftersom de är utvecklade för en bred marknad saknas de lösningar som enskilda företag kan ha behov av.

Security_Park_Sweden_

Security Park Sweden – Sveriges säkraste lastbilsparkering

Nu drar vi igång med utvecklingsarbetet för Security Park Sweden där vi utvecklar ett bokningssystem där bl.a. transportledare kan boka parkeringsplatser tryggt, säkert och bekvämt.

behovsanpassat_bokningssystem-

Bokningar på nätet – Den digitala framtiden

Samhället går mot en allt mer digital framtid, där digitaliseringen påverkar hela vårt sätt att leva. Vår närvaro på internet gör att vi oavbrutet är uppkopplade på vår omvärld samtidigt som tekniken samverkar allt mer med tjänster som tidigare hanterats manuellt.

Hapio_bokning

Ny lag om tillgänglighet för offentliga webbplatser

Regeringen har beslutat att webbplatser och digitala tjänster som tillhandahålls av offentliga aktörer såsom statliga och kommunala myndigheter ska bli mer tillgängliga för personer med funktionsnedsättning.

messenger_bokning

Facebook börjar med bokningsfunktion i Messenger

Snart kommer du som Facebookanvändare kunna boka tid hos företag genom Messenger. Facebook släpper nämligen nya bokningsfunktioner som innebär att gränssnitt med hjälp av API integrerar och synkroniserar företagets kalender.

12