Hapio Logo

Care of Carl – Boka personlig stilrådgivare

Företagsfakta

Lanserades:2017-01-24
Projektansvarig:Johannes Viström
Bransch: Detaljhandel
Webbplatscareofcarl.com

Hur Care of Carl använder Hapio för att effektivisera sina tjänster

Carl Supply innebär ett nytt sätt att handla, där din personliga stilrådgivare handplockar kläder, skor och accessoarer åt dig utefter dina behov. Tjänsten är till för dig som önskar personlig rådgivning, oavsett om det beror på brist av tid eller inspiration. Carl Supply är kostnadsfritt och du betalar endast för de varor du väljer att handla.

Utmaningen

Care of Carl efterfrågade ett bokningssystem som kunde anpassas utefter deras bransch och behov. Vi på Hapio kunde med hjälp av våra API:er leverera ett system som stämde överens med resterande delar av verksamheten. E-handelsleverantören har designat stilrådgivningens front-end  (kundvyn) och som sedan har kopplats samman med Hapios system.

Lösningen

Hapio anpassade bokningssystemet utefter de krav som Care of Carl efterfrågade och verktyget konstruerades på ett sådant sätt att stilrådgivarna okomplicerat kunde hantera sina bokningar. Då flera rådgivare administrerar sina handlingar själva, var lättillgängligheten den viktigaste ståndpunkten för Hapio att ta sig an.

Resultatet

Vi är mycket glada att Care of Carl valde att inleda detta projekt med oss. Nu behöver de aldrig vara oroliga över att kopplingen mellan system och bokning skall sluta fungera medan de utvecklar nya funktioner i sin e-handel.

Offertförfrågan

Har du ett behov eller en idé? Då kan du börja med att kontakta mig.

Jonatan Viström

jonatan@hapio.se

076-863 31 17