Hapio Logo

RecNet – Boka personlig rekryteringsagent

Företagsfakta

Lanserades:2017-04-14
Projektansvarig:Jonatan Viström
Bransch:Arbetsförmedling & Rekrytering
Webbplatsrecnet.se

RecNet använder Hapio för att effektivisera sina rekryteringsprocesser

RecNet är ett rekryteringsföretag som arbetar med förmedling av personal i form av insamlingar av CV, de skapar genom detta möjligheter till arbetsintervjuer. Tjänsterna är specialanpassade utifrån arbetsgivarens behov och kan på det viset hitta lösningar som andra rekryteringsföretag inte kan.

Utmaningen

Vi på Hapio har tillsammans med RecNet arbetat fram ett bokningssystem för att kunden på ett enkelt sätt ska kunna boka en personlig rekryteringsagent. Genom att koppla på ett specialanpassat bokningssystem underlättar vi de arbetsredskap som företaget arbetar med idag. Detta genom en kundanpassad administrationspanel för de rekryteringsagenter som utför sitt arbete i systemet.

Lösningen

RecNet är ett av våra första projekt på Hapio där vi såg nyttan av att kunna specialanpassa ett bokningssystem utefter kundens behov utan att flertalet system skulle behöva byggas ihop. Det bokningssystem vi har byggt integrerar nu med RecNets redan befintliga system, vilket medför att administratörerna på RecNet fortfarande kan arbeta sig samman i ett gemensamt bokningssystem som är anpassat utefter verksamheten och vad de själva efterfrågat.

Offertförfrågan

Har du ett behov eller en idé? Då kan du börja med att kontakta mig.

Jonatan Viström

jonatan@hapio.se

076-863 31 17