Hapio Logo

Welcome Hotel – Boka spaupplevelse

Företagsfakta

Lanserades:2019-03-19
Projektansvarig:Johannes Viström
Bransch:Hotell & restaurang
Webbplatswelcomehotel.se

Hur Welcome Hotel använder Hapio för att effektivisera sina tjänster

Welcome Hotel ligger beläget i Järfälla, strax utanför Stockholm, i en lugn & trevlig miljö. Under januari 2019 öppnar de upp dörrarna för Welcome SPA som blir det perfekta tillfället för dig att varva ner på, här kan du nämligen avnjuta ett relaxområde med bland annat öppen eld, bastu och uppvärmd pool.

Hapio har arbetat fram ett bokningssystem som är anpassat utefter Welcomes behov och som enkelt kan användas utav företagets anställda. Systemet är anpassat för filtrering, för att enkelt få en överblick över vad kunden ytterligare har bokat. I bokningssystemet finner vi flera olika fält som svarar på om kunden har en bokning för middag, konferens, boende eller spa, eller om samtliga är bokade. Antal personer och namn som bokningen står på framkommer tydligt och med hjälp av en exporteringsfunktion kan en lista på vilka och hur många som har bokat en behandling enkelt skrivas ut.

Welcome Hotel arbetar i ett mycket stort system som måste klara av alla olika fall av bokningar som inkommer, vilket vi på Hapio med nöje har hjälpt till med. Tack vare ett enkelt uppbyggt system har de enkelt möjligheten till att justera och ändra.

Offertförfrågan

Har du ett behov eller en idé? Då kan du börja med att kontakta mig.

Jonatan Viström

jonatan@hapio.se

076-863 31 17