Boka service av tåg - Hapio

Boka service av tåg

TXG Technology AB är ett svenskt bolag med fokus på transportteknologi och erbjuder många högkvalitativa och långsiktiga lösningar inom den spårbundna trafiken. TXG efterfrågade och var i behov av ett system som effektivt och enkelt kunde boka service för sina aktuella fordon. 

Vi på Hapio har utvecklat och arbetat fram ett bokningssystem åt transportföretaget TXG. Ett mycket spännande projekt som möjliggjort och förenklat processen i att boka tid för svarvning, reparation samt underhåll av företagets transportfordon. Denna bokningsfunktion underlättar bokningsprocessen för TXGs kunder, men framförallt kommer den underlätta den administrativa bördan. Bokningssystemet kommunicerar även medekonomisystemet Fortnox och utöver detta hanterar systemet även de krav och funktioner som krävs i den precisionsbransch som TXG verkar i.

Servicen utförs hos TXGs tågserviceanläggning på Tala i Hallsberg och bokningssystemet har nu gett den spårbundna trafiken ytterligare en framtida utveckling. Fortsättningsvis kommer vi på Hapio attDrifta, uppdatera och vidareutveckla bokningssystemet och även ha ett fortsatt nära samarbete tillsammans med TXG!

 

Framtidssäkert bokningssystem för alla plattformar.