Boka personlig stilrådgivare - Hapio

Boka personlig stilrådgivare

Carl Supply innebär ett nytt sätt att handla, där din personliga stilrådgivare handplockar kläder, skor och accessoarer åt dig utefter dina behov. Tjänsten är till för dig som önskar personlig rådgivning, oavsett om det beror på brist av tid eller inspiration. Carl Supply är kostnadsfritt och du betalar endast för de varor du väljer att handla.

Care of Carl efterfrågade ett bokningssystem som kunde anpassas utefter deras bransch och behov. Vi på Hapio kunde med hjälp av våra API:er leverera ett system som stämde överens med resterande delar av verksamheten. E-handelsleverantören har designat stilrådgivningens front-end  (kundvyn) och som sedan har kopplats samman med Hapios system.

Hapio anpassade systemet utefter de krav som Care of Carl efterfrågade och verktyget konstruerades på ett sådant sätt att stilrådgivarna okomplicerat kunde hantera sina bokningar. Då flera rådgivare administrerar sina handlingar själva, var lättillgängligheten den viktigaste ståndpunkten för Hapio att ta sig an. Vi är mycket glada att Care of Carl valde att inleda detta projekt med oss. Nu behöver de aldrig vara oroliga över att kopplingen mellan system och bokning skall sluta fungera medan de utvecklar nya funktioner i sin e-handel.

Läs mer här hur tjänsten har tagits emot av kunderna. Intervju med en av Care of Carls stilrådgivare.

Care of Carl letade efter ett bokningssystem som kunde anpassas efter deras bransch. Vi är mycket glada att de hittade Hapio och sedan start har det levererat felfritt. Då Hapio är API-baserat så behöver Care of Carl inte oroa sig för att kopplingen ska sluta fungera medans de utvecklar nya funktioner i e-handeln.
Jonatan Viström

Framtidssäkert bokningssystem för alla plattformar.