Referenser

Boka service av tåg

TXG Technology AB är ett svenskt bolag med fokus på transportteknologi och erbjuder många högkvalitativa och långsiktiga lösningar inom den spårbundna trafiken. TXG efterfrågade och var i behov av ett system som effektivt och enkelt kunde boka service för sina aktuella fordon.

Läs mer
Boka spaupplevelse

Welcome Hotel ligger beläget i Järfälla, strax utanför Stockholm i en lugn & trevlig miljö. Under januari 2019 öppnar de upp dörrarna för Welcome SPA som blir det perfekta tillfället för dig att varva ner på, här kan du nämligen avnjuta ett relaxområde med bland annat öppen eld, bastu och uppvärmd pool.

Läs mer
Boka verkstad & service

Söderströms är en återförsäljare av skog- & Trädgårdsprodukter och tillhandahåller högsta kvalitet på sina maskiner och tillbehör. Genom Hapio kan Söderströms kunder nu boka sin tid i verkstaden via webben.

Läs mer
Boka behandling av led- & smärtbesvär

SLS, Stockholms led & smärtspecialist, är en mottagning som behandlar muskel- och ledbesvär. Med hjälp av Hapio ser vi till att inbokningar hos de legitimerade specialisterna blir lättillgängliga.

Läs mer
Boka personlig rekryteringagent

RecNet är ett rekryteringsföretag som arbetar med förmedling av personal i form av insamlingar av CV, de skapar genom detta möjligheter till arbetsintervjuer. Hapios motor hjälper kunden att på ett enkelt sätt kunna boka en personlig rekryteringsagent.

Läs mer
Boka personlig stilrådgivare

Care of Carl är Sveriges största e-handel för exklusiva herrkläder. Hapio är motorn i Care Supply – Care of Carls stilrådgivare väljer omsorgsfullt ut kläder som passar dina behov avseende stil, preferenser och budget.

Läs mer

Framtidssäkert bokningssystem för alla plattformar.